MAB Klasik

RM35.00

Pengambilan MAB merupakan kaedah yang paling selamat untuk kesihatan dalaman & luaran wanita jjangka panjang kerana ianya bebas dari sebarang bahan kimia. Resepi MAB ini telah lebih dari 40 tahun lalu digunakan. Kini ianya dimodenkan untuk kemudahan semua wanita yang mementingkan kesihatan masa kini.

11 MANFAAT DAN KHASIAT MAB Selepas Tindak Balas..

❤ 1.Badan menjadi ringan, dpt bergerak aktif.Lebih bertenaga dan mudah menyelesaikan kerja²

❤ 2.Kulit muka menjadi cantik, licin,halus, gebu dan cerah.tiada lg jerawat atau jeragat/pigmentasi.

❤ 3.Badan menjadi kurus,kesan dari singkiran lemak,angin atau toksik bersama proses tindak bls tadi.

❤ 4.Perut menjadi kempis dan tidak mengelebeh selepas singkiran toksik.

❤ 5.Hasil dr tindak balas ini jg membantu mengembalikan kelangsingan berat badan yg ideal.
Amat di galakan utk ibu2 yg bersalin anak pertama.Proses kelangsingan lg cepat berlaku.

❤ 6.Memejal dan menegangkan payudara, kandungan herba dari MAB dpt membantu mengembalikan payudara idaman semua.Kepada sesetengah ada yg mengalami rasa tindak balas spt sakit/denyut2 pada payudara.

❤ 7.Bertenaga, diakui semua yg telah mencuba MAB mmg bertenaga seperti dapat berjaga lebih lewat dari malam² sebelum mengambil MAB.Malah dapat memberi tenaga yg lebih dalam mengurus kerja2 rumah selepas penat bekerja.

❤ 8.Tidak mengantuk di siang hari walau pun kurang tidur di mlmnya.
Cth: ramai ibu² yang menyusu baby terpaksa bangun berkali-kali malamnya utk menyusu baby.

❤ 9.Kandungan MAB dapat melancarkan pengaliran susu ibu dgn banyak.Malah tiada efek kpd baby, perlu minum air yg banyak setiap hari.

❤ 10.Yang istimewanya rumusan kandungan MAB meningkatkan keinginan SEKS, malah rasa yakin dan gembira lagi sebab ia juga berfungsi sebagai family planning.Tiada rasa risau selapas bersama dan tak perlu melakukan senaman lagi selepas itu.

❤ 11.Merapat dan mengetatkan rahim – Ini di akui oleh semua yg telah mengamalkan MAB.Tak ada sesiapa pun yg tidak mendapat pujian dr suami selepas makan MAB.Ramai yg terpaksa tambah bajet bulanan utk membeli shampoo lebih……….malah dpt menyelamatkan rumahtangga yg hampir musnah selepas terkena ‘panahan’ MAB.?

Category: