VITAC

  RM45.00

  KENALI MORINGA

  Pokok Moringa bukan pokok sebarangan.

  Daun dan buah moringa ialah sumber makanan lengkap yang tersangat hebat dan menakjubkan.

  Moringa di kategorikan sebagai “superfood”

  Daun dan buahnya mempunyai protein, segala macam vitamin, zat galian, amino acid dan antioxidant yang mengatasi sumber makanan yang lain.

  Daun moringa sangat kaya dengan antioxidant dan menjadi raja segala sumber antioxidant , lebih hebat dari ‘beri acai’ dan teh hijau .

  Peranan antioxidant dalam tubuh manusia ialah sebagai pertahanan dan pencegahan dari penyakit barah dan penyakit yang merosakkan sel-sel dalam badan.

  Disamping itu moringa memiliki lebih 90 jenis nutrien seperti vitamin, protin, asid amino, zat galian besi, calcium dan potasium. Kehebatan moringa diiktiraf oleh W.H.O apabila badan dunia itu mengambil moringa sebagai bahan pemakanan untuk membantu kanak-kanak yang menghadapi masaalah “malnutrition” atau kurang zat pemakanan di beberapa buah negara di Afrika.

  Moringa memang hebat. Pokok no 1 di dunia sehingga ianya digelar “Tree of life” , “Miracle Tree”, “Mother’s Best Friend”.

  Manfaat moringa banyak sekali. Paling utama ialah pengambilan moringa akan meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan fizikal dan mental seseorang.

  Kini semuanya tersedia untuk anda, di dalam sebotol VITAC, Gabungan Vit C & Moringga sememangnya gabungan mantap.

  Pertama di Malaysia.

  Category: