Klasik

 

 

 

 

 

Suplimen membantu kesihatan dalaman wanita. Harga mampu milik. Kesan berpanjangan.

 

 

 

 

 

Tablet

 

 

 

 

 

Suplimen membantu kesihatan dalaman wanita. Harga mampu milik. Kesan berpanjangan.

 

Mudah Dibawa Travel

Dipeket dalam bentuk botol yang direka khas untuk kemudahan travel.

Tahan Lama

Boleh disimpan di dalam atau diluar peti sejuk.

Apa Kata Mereka Yang Telah Mencuba ?

Kami tidak mereka cerita, tetapi mereka telah bersuara !

“Saya pun nak kongsi, saya sudah amalkan MAB hampir 6 tahun. 4 bulan lepas saya stop sebab nak baby lagi. Alhamdullilah bulan ke 3 saya hamil.

Tengah tunggu kelahiran ni, badan pun sihat sejak amalkan MAB ni. “ Puan Shidah

“Hi awak, saya nak bagitahu ni. keputihan saya sudah tiada. Sebagai guru, badan saya terasa sihat dan bertenaga. Tak lagi penat dan letih selepas balik mengajar. Masih boleh buat kerja-kerja rumah dan melayan keluarga.

Terima kasih sebab kenalkan MAB pada saya.” Cik Hana

“Akak baru habis 1 botol MAB. Ikut cara yang sis ajar tu. Tiba-tiba pagi ni, datang haid plak. terkejut ni. Dah bertahun tak datang haid.

Badan pun segar dan bertenaga. Terasa muda…ahaks! Puan Seri

Soalan Lazim

Adakah wanita yang belum berumah tangga boleh mengambil MAB ?
Ya sudah tentu. MAB sesuai untuk semua golongan wanita yang berumur 18 tahun ke atas, termasuk yang belum berumah tangga, sudah berumah tangga dan golongan tua yang telah menopaus.
Adakah saya perlu menghentikan pengambilan MAB apabila period ?
Tidak. Jika anda didatangi period sedangkan MAB belum habis (21 biji/sebotol), teruskan mengambil MAB.
Apakah yang dimaksudkan dengan rehat seminggu selepas habis sebotol MAB ?
Pengambilan MAB perlu diberhentikan selama seminggu (7 hari) sebelum sambung kepada botol seterusnya. Ini bermaksud jika hari terakhir mengambil MAB ialah hari ahad, sambung botol seterusnya pada ahad depan.
Adakah saya perlu meninggalkan solat selama sebulan, sekiranya period saya tidak berhenti dalam tempoh tindak balas MAB ?
Maksimum kiraan period hanyalah 15 hari. Anda perlu menunaikan solat seperti biasa selepas kiraan 15 hari period. Ini kerana pada hari ke 16 ia tidak dikira period, tetapi ia dipanggil istihadhah (darah penyakit). Ini merupakan tindak balas MAB untuk menyucikan rahim dan membuang darah kotor.
Betul ke MAB boleh menguruskan badan ?
Fungsi MAB adalah untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Dalam masa yang sama MAB akan bertindak balas mengikut tahap kesihatan penggunanya.
Salah satu tindak balasnya ialah mampu mengawal selera makan serta membuang lemak dan toksin dalam badan. Secara tidak langsung, tindak balas ini mampu untuk mengurangkan berat badan. Ramai pengguna MAB telah mengalami kesan ini.

Tapi perlu diingat, MAB bukan ubat untuk menguruskan badan. Jika anda mengambil MAB semata-mata untuk menurunkan berat badan, anda perlu membetulkan semula niat anda. MAB berfungsi untuk mengembalikan kesihatan dalaman wanita. Jika anda dapat menurunkan berat badan dengan mengambil MAAJUN ANGGUN BISTARI, itu adalah bonus.

Bagaimana nak mulakan semula pengambilan selepas 21 hari ?
Makan 1 biji sahaja sekali sehari samada pagi/malam setiap hari selama 21 hari. Selepas habis, REHAT selama 6 hari dan selepas itu sambung botol ke 2 dan seterusnya. (nak mudahkan pengiraan hari bole rujuk mcm ni, last mkn mlm ahad, maka ahad dpn sambung smula..)

Contohnya : Jika pil yang terakhir makan hari Sabtu, maka sambung semula botol ke 2 pada Hari sabtu minggu seterusnya. Jika makan pagi Botol ke 2 pun teruskan ambil pagi. Begitu juga jika ambil malam.

Bagaimana nak mulakan semula pengambilan selepas terlupa ?
Bagi kes lupa makan, cara adalah seperti berikut :

  • Lupa makan waktu malam, pagi esok ambil 1 biji sebagai ganti, jika masih lupa, maka malam kena ambil 2 biji sekali.
  • Lupa makan pagi, malamnya ambil 1 biji, jika masih lupa, maka pagi esok kena ambil 2 biji sekali.
Selamatkah untuk mengamalkan MAB ni ?

Ya, selamat.  100% herba hebat terkandung dalam MAB. MAB sudah lebih 40 tahun dan resepinya digunakan turun temurun. Kelulusan diiktiraf oleh USM dan UiTM.

 

 

 

 

 

 

 

Harga

 

Tablet

RM40/unit/21 tablet